Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës u zhvillua ditën e sotme Workshop-i i rradhës i Programit të Formimit Pedagogjik për lektorët e rinj drejtuar nga Prof. Laura Baecher, me pedagogët e Fakulteteve të UT. Workshop-i i sotëm u fokusua në qasjet e të mësuarit aktiv.

👉Pjesëmarrësit  me anë të zhvillimit të aktiviteteve të ndryshme ndërvepruese si “Clock Buddies”, “Agree or Disagree”, “Looking Around”, bashkëpunuan me njëri- tjetrin dhe ndanë eksperiencat se si të përmirësojnë mjedisin e klasës universitare me qëllim nxitjen e gadishmërisë për të nxënë.