Qëndra e Zhvillimit Profesional

Cybersecurity and Economic Crime

Categories: Ne Vijim, Wokrshop
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Trajnues: Jay Shapiro

Pershkrimi: Leksion i hapur i fokusuar ne integritetin e te berit biznes si dhe ne ruajtjen e privatesise ne boten teknologjike.
Vendi: Leksioni do te mbahet ne Fakultetin e Ekonomise
Ora: 10:00
Lorraine Daley Photography

Course Content